Regionsråd1.jpg

23. januar 2023

I dag var regionsrådet i Region Midtjylland på besøg i Specialområde Hjerneskade.

Regionsrådet fik en rundvisning på afdelingen Tagdækkervej i Hammel, der både rummer et botilbud, aktivitetstilbud og rehabiliteringstilbud for borgere med erhvervet hjerneskade.

På rundvisningen kom regionsrådet bl.a. gennem det nybyggede rehabiliteringstilbud ‘Neurorehabilitering Midt’, hvor rehabilitering er tænkt ind i de fysiske rammer. De fik også lov at opleve formiddagen i Aktivitetscenteret, hvor borgerne var i fuld gang med kreaværksted, madlavning og fællessang.

Stor ros til nyt byggeri

Politikerne fik rig mulighed for en snak med både ledere, medarbejdere og enkelte borgere. Der blev bl.a. spurgt ind til målgruppen, hverdagen og den faglige indsats. Regionsrådet udtrykte stor begejstring for det gennemtænkte byggeri og den hyggelige stemning i huset.

Efter rundvisningen afholdt socialdirektør Ann-Britt Wetche og vicedirektør Carsten Wulff Hansen et oplæg sammen med områdechef Ann Frederiksen og afdelingsleder Lone Aagaard om specialområdet.

Besøget var en del af en planlagt temadag, hvor regionsrådet kommer ud og bliver klogere på et særligt emne. Senere skulle de videre på besøg hos Hammel Neurocenter.

Se flere billeder fra dagen i højre side. Klik på billedet for at forstørre det.