Udklip.PNG

4. august 2020

Byggeriet af Neurorehabilitering Midt går hurtigt fremad. Her på hjemmesiden, kan du følge med i, hvordan bygningen skyder op og tager form.

Det første spadestik til Neurorehabilitering Midt blev taget i december 2019. Siden har entreprenørmaskiner og håndværkere gjort en stor indsats, og vi begynder nu at kunne se resultatet af mange års planlægning og tanker.

Byggeriet tager udgangspunkt i den nyeste viden om arkitekturens betydning for velvære og helbredelse: Den helende arkitektur. Her forsøger man blandt andet at bringe naturen ind i byggeriet. Det ses allerede meget tydeligt på bygningens facader, der på smukkeste vis forener murstensbyggeri med organiske træbeklædninger.

I Specialområde Hjerneskade følger vi naturligvis byggeriet med stor spænding. Der er flere milepæle undervejs, som vi er særligt spændte på, hvordan kommer til at fungere i praksis. En af disse var netop samspillet mellem de forskellige beklædningstyper, og vi må sige, at vi er meget tilfredse med resultatet indtil videre.

Du kan se billeder af byggeriet, læse diverse fakta, se information til kommende ansøgere og meget mere her på hjemmesiden: Neurorehabilitering Midt.

Hvis du bare gerne vil direkte til billeder af det flotte byggeri, finder du galleriet via dette link: Status på byggeriet.