Illustration nyhedsbrev.jpg

4. september 2019

Vil du gerne modtage nyheder om neuropædagogik og høre lidt om, hvad vi er optaget af i Specialområde Hjerneskade? Så tilmeld dig vores kommende nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet er et helt nyt tiltag fra Specialområde Hjerneskade. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at planlægge den første udgave, som vi forventer udkommer slut september/start oktober.

Hvorfor et nyhedsbrev?

Vi har, i alt vi gør, fokus på tilbuddet til borgerne. Det betyder, at vi har fokus på kompetenceudvikling af medarbejderne, faglige trends og ny viden, forskningsresultater, metoder og meget, meget mere.

Vi ønsker at dele det, som vi er optaget af, med fagpersoner og andre interesserede.

Vores nyhedsbrev vil derfor indeholde faglige nyheder og inspirationsoplæg - primært indenfor emnerne neuropædagogik og erhvervet hjerneskade.

Tilmelding

Vi planlægger, at nyhedsbrevet skal udkomme ca. 4 gange årligt. Du tilmelder dig her på vores hjemmeside. Du kan til enhver tid framelde dig igen via link i nyhedsbrevet.

Idéer til indhold

Hvis du har gode idéer til indhold - eller hvis der er noget, vi arbejder med, som du gerne vil høre mere om - så hører vi gerne fra dig. Du kan skrive til Mette Knudsen på Mette.Knudsen@rm.dk.

Vi håber, at du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev, og ser frem til din tilmelding.