Sansestimulering for voksne - forside af bog

27.03.2018

Birgitte Gammeltoft er en meget efterspurgt underviser og foredragsholder. Det er derfor med stor glæde, at det er lykkedes os i Specialområde Hjerneskade at få en aftale i stand med hende til efteråret.

Birgitte Gammeltoft er specialergoterapeut med mere end 35 års erfaring i neurorehabilitering.  Hun har skrevet en række bøger og artikler, blandt andet "Skjulte handicaps" og "Sansestimulering for voksne".

I sit arbejde har Birgitte Gammeltoft beskæftiget sig indgående med, hvordan krop, hjerne og sanser hænger sammen. Den viden glæder vi os til at blive klogere af, når hun afholder en temadag under overskriften "Sansestimulering - sanseintegration for voksne med senhjerneskade".

Dagen vil skifte mellem teori og praktiske øvelser, og emnerne vil blandt andet være hjernens funktioner, nær- og fjernsanser, selvstimulering og selvskadende adfærd.

Desuden skal vi høre om "Værktøjskassen" - nærmere bestemt, hvordan sansestimulering kan anvendes henholdsvis til at vække eller berolige.

Tid, sted og tilmelding

Temadagen afholdes onsdag den 19. september 2018 kl. 9.00-15.30. Stedet er hos Specialområde Hjerneskade, Engtoften 5, 8260 Viby J.

Dagen er både for ansatte i Specialområde Hjerneskade og for eksterne deltagere.

Der er endnu ikke åbnet op for tilmelding, men eksterne deltagere, der er interesserede i dagen, kan allerede nu kontakte afdelingsleder for Faglig Udvikling Bente Andersen.

Så snart det er muligt at tilmelde sig, vil det blive annonceret på vores hjemmeside - soh.rm.dk.

Flere oplysninger