Banner_Bo_Hejlskov_Elvén.png

18.12.2018

Neuropædagogisk fagpilot, mentalisering, misbrug og en temadag med Bo Hejlskov - det er blot noget af indholdet i Specialområde Hjerneskades kursusprogram for 2019.

Kursusprogrammet byder både på nyt og gammel. Blandt det nye er en temadag, der sætter fokus på hjernen og demens, mens en anden handler om mentalisering.

Nyt er også en temadag med Bo Hejlskov Elvén - en temadag, som vi har store forventninger til. Vi forventer et tankevækkende og relevant fagligt indspark, og vi forventer stor interesse. Vi rykker derfor ud af vores vante kursuslokaler, og skal i stedet være i DGI-Huset i Aarhus.

I 2018 var der rigtig god respons på flere af vores nye tiltag - så dem har vi holdt fast i. Det gælder blandt andet en dag om hjernen og stress, men også temadagen om sansestimulering med Birgitte Gammeltoft har vi valgt at gentage, da mange måtte gå forgæves.

Læs mere og meld dig til

Alle kurserne er beskrevet her på vores hjemmeside - se under fanen "Kurser og rådgivning".

Under beskrivelserne finder du link til Plan2Learn, hvor du kan se priser, melde dig til m.m.

Hvis du finder et kursus, som du kunne tænke dig at holde for en medarbejdergruppe - eller hvis du har andre ønsker til kurser - så kontakt os endelig. Det sker bedst til afdelingsleder Jan Frandsen på jafran@rm.dk eller tlf. 2167 5599.