Flyer til indvielse af kursuslokaler

16.04.2018

Specialområde Hjerneskade indvier nye kursuslokaler på Engtoften i Viby. Indvielsen markeres med en række faglige oplæg ved konsulenterne i afdelingen Faglig Udvikling.

Faglig Udvikling er Specialområde Hjerneskades konsulent- og kursusafdeling. Afdelingen har hidtil delt adresse og lokaler med områdeledelse, ledelsessekretariat og dele af Specialområde Hjerneskades administration i Viby.

Det har til tider knebet med pladsen - især når der har været 25 kursister i huset til Faglig Udviklings neuropædagogiske kurser. Hen over vinteren har vi derfor fået sat nogle ledige lokaler i stand. Det betyder, at Faglig Udvikling flytter fra Engtoften 5A til 5C - altså lige rundt om hjørnet.

Den nye adresse indeholder to store lokaler, så der nu kan afvikles både små og store kurser og arrangementer. Det største lokale kan rumme op til 60 personer.

Faglige oplæg markerer indvielsen

Lokalerne vil fremover blive brugt til Specialområde Hjerneskades Neuropædagogiske uddannelse samt til kurser om alt fra "Misbrug og hjernen" til "Neuroaffektiv udviklingspsykologi".

Meget passende bliver indvielsen af lokalerne derfor både markeret med lidt godt til ganen, men også med lidt input til hjernen i form af en række faglige oplæg ved konsulenterne i Faglig Udvikling. I alt bliver der seks oplæg af max. en halv times varighed.

Programmet til indvielsen kan ses i denne flyer (åbner i PDF).

Indvielsen finder sted fredag den 20. april 2018 kl. 11-14, og adressen er som nævnt Engtoften 5C i Viby J.

Vi har sendt invitationer ud til en række af vores samarbejdsparter, men andre er også velkomne til at kigge forbi. Hvis du skulle have lyst til at deltage i hele eller dele af arrangementet, skal du kontakte afdelingsleder Bente Andersen (tlf. 2167 5599/mail bekade@rm.dk) senest onsdag den 18. april.

Om Faglig Udvikling

Faglig Udvikling er en del af Specialområde Hjerneskade. Afdelingens konsulenter leverer faglig vejledning, supervision, kurser og temadage, hvilket alt sammen sker med afsæt i neuropædagogisk praksis.

Afdelingen tilbyder såvel kortere som længere læringsforløb både internt i Specialområde Hjerneskade og eksternt.

Ud over de nævnte aktiviteter står afdelingen også for løsningen af VISO-opgaver i hele landet.

I løbet af 2018 er der på nuværende tidspunkt planlagt temadage og kurser om:

  • Neuropædagogisk uddannelse, Trin 1 og 2
  • Misbrug og hjernen
  • Nedsat erkendelse
  • Hjernen og stress
  • Introduktion til Neuroaffektiv udviklingspsykologi
  • Sansestimulering - sanseintegration for voksne med erhvervet hjerneskade ved Birgitte Gammeltoft

Kontakt

Hent folderen...

ved at trykke på billedet:

Forside_Faglig_Udvikling.png