Grafik: trivsel, læring, udvikling

8. juni 2018

I Faglig Udvikling, der er Specialområde Hjerneskades konsulent- og kursusafdeling, er de i fuld gang med at planlægge efterårets og vinterens kurser. Og det tegner spændende.

Selv om det pt. er sommer, har vi længe arbejdet med de kurser og temadage, der skal udbydes til efteråret - ja, der er endda kurser, der går helt ind i vinteren.

Der er blandt andet mulighed for at deltage i Trin 1 af den Neuropædagogiske Fagpilot, hvor man bliver introduceret til den neuropædagogiske tilgang. Der undervises i hjernens udvikling, opbygning og funktioner samt funktionsnedsættelser, symptomer og neuropædagogiske strategier.

Vi er også meget glade for at kunne præsentere en temadag med Birgitte Gammeltoft. Birgitte er specialergoterapeut, og hun kommer forbi med en temadag med titlen: "Sansestimulering - sanseintegration for voksne med senhjerneskade". Vær opmærksom på, at der nu er åbnet for tilmelding til denne dag.

Endelig har vi tre spændende temadage med vores egne konsulenter. De tre sætter alle fokus på hjernen i kombination med forskellige problematikker - misbrug, nedsat indsigt og stress.

Læs mere

Du kan se en oversigt over aktuelle kurser og temadage nedenfor.

Du kan desuden læse mere om kurserne på vores side om "Kurser og rådgivning". Her er der link til beskrivelser af de enkelte kurser, du kan se datoer og hvem der underviser, og der er oplysninger om tilmelding.

Flere oplysninger

Aktuelle kurser og temadage

På grund af situationen omkring COVID-19 er der pt. begrænset kursusaktivitet.

Kontakt eventuelt vores afdeling Faglig Udvikling for at høre nærmere om vores mulighed for - sammen med jer - at løse jeres behov for kurser, supervision m.v. inden for de nuværende rammer.

Læs mere her: Kurser og rådgivning