Tagdækkervej i Hammel25.10.2017

Regionsrådet har i dag behandlet et forslag om at udvide Specialområde Hjerneskades tilbud på Tagdækkervej. Der var rosende ord til forslaget, og Regionsrådet støttede op om planerne ved at godkende udvidelsen.

Det er ikke hver dag, at vi har en udvidelse af en af vores afdelinger i Specialområde Hjerneskade på dagsordenen i Regionsrådet. Mødet blev derfor fulgt med spænding, ikke mindst på Tagdækkervej, hvor forslaget vil medføre, at Rehabiliteringen bliver udvidet fra 6 til 10 pladser.

Udvidelsen kan lade sig gøre, da der skal bygges helt nye rammer til afdelingen, ikke mindst med nye træningsfaciliteter.

Lone Aagard, der er afdelingsleder i Rehabiliteringen, fortæller, at Regionsrådsmødet blev fulgt "live", og spændingen var stor, da dagsordenens punkt 11 blev nået.

"Vi er så glade for, at forslaget blev godkendt", siger Lone Aagaard. "Vi får nu lov til at gøre det, som vi er gode til, nemlig at tilbyde specialiseret rehabilitering til de borgere, der bliver ramt af en hjerneskade. Der venter os et stort arbejde forude, men det bliver spændende, og vi glæder os til at gå i gang".

Der skal nu arbejdes videre med planerne for byggeriet og udvidelsen, og de nye pladser skulle efter planen kunne tages i brug i slutningen af 2019.

Flere oplysninger

Der kan findes flere oplysninger om projektet og Regionsrådets behandling i nyheden "Bedre forhold til hjerneskaderamte".