Missionen for ethvert tilbud i sundhedssektoren er naturligvis altid at blive bedre. Det er en sektor, hvor ønsket om at forbedre liv får medarbejdere ud af sengen om morgenen alle årets dage.

Denne mission fører til, at man stiller spørgsmålstegn ved metoder, teorier, faste vaner og rutiner. Det er noget, som medarbejdere, men også ledere gør konstant. Alle mennesker er forskellige, så de skal også behandles forskelligt.

Det er også noget, som vi her i Specialområde Hjerneskade konstant arbejder med. Vi er i samspil med kommuner, borgere, pårørende, sagsbehandlere, universiteter og Socialtilsyn Midt om at skabe forholdene for bedre liv til flere.

I forbindelse med Sundhedsstyrelsen konference d. 27-11-2015 blev der gjort status på den overordnede indsats på hjerneskade-området. Konklusionen er, at det går godt, men at der stadigvæk er plads til forbedringer.

Det tager vi som en opfordring til at blive ved med at stille spørgsmål til vores og andres praksis. Vi vil blive ved med at lære og at samskabe bedre forhold og forløb til vores borgere. Vi vil blive ved med at uddanne og støtte vores medarbejdere i deres daglige arbejde, så de kan være så dygtige og nærværende, som overhovedet muligt.

 

Læs mere på Sundhedsstyrelsens website:

https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2015/indsatsen-for-borgere-med-hjerneskade-er-styrket#