Hans Henrik Knoop - portrætbillede

Faglig Udvikling, Specialområde Hjerneskade, er glade for at kunne præsentere Hans Henrik Knoop til en temadag om positiv psykologi, trivsel, læring og kompetenceudvikling.

Som medarbejder inden for det sociale område bliver vi mødt af et tiltagende behov for at kunne tilpasse os nye opgaver og ændrede arbejdsvilkår. Det betyder, at det er nødvendigt, at vi lærer hele livet, hvis vi skal trives i vores arbejdsliv.

Dette stiller krav til, at vi bliver opmærksomme på, hvordan vi lærer at lære. Det stiller også krav til at organisationer og arbejdspladser indretter læringsmiljøer, der understøtter læring og kompetenceudvikling på en effektiv måde.

Temadagen sætter fokus på, hvordan vi som medarbejdere og organisationer kan arbejde med læring, hvordan vi - og vores hjerner - lærer bedst, og hvordan vi kan bidrage til kompetenceudvikling og trivsel.

Målet med dagen er at bidrage med konkrete værktøjer til, hvordan I kan skabe positive læringsmiljøer på jeres arbejdsplads.

Dagens opbygning

Hans Henrik Knoop kommer om formiddagen ind på den nyeste viden omkring læring og motivation, herunder hjernens læringsforudsætninger, kognition og emotioners betydning for vores læring.

Om eftermiddagen skal vi undersøge organisationen som et være- og lærested med fokus på ledelse, arbejdsmiljø og samarbejdets betydning for at skabe positive og effektive læringsmiljøer.

Formen vil veksle mellem oplæg og praktiske øvelser/drøftelser.

Målgruppe for temadagen

Temadagen henvender sig til den enkelte medarbejder, der oplever et stigende krav til egen læring i et foranderligt arbejdsliv. Hans Henrik Knoop vil give bud på, hvad den nyeste forskning siger om læring, og hvordan vi kan håndtere forandringspres og læringskrav på en hensigtsmæssig måde.

Temadagen henvender sig også til arbejdspladser, der ønsker at skabe positive og effektive arbejds- og læringsmiljøer, som understøtter trivsel og kompetenceudvikling.

Endelig vil alle, der arbejder med undervisning, læringsprocesser og kompetenceudvikling, kunne profitere af ny viden og inspiration, der kan tages med ind i egen praksis.

Om foredragsholderen

Hans Henrik Knoop er uddannet psykolog, og er lektor ved Aarhus Universitet. Han er Danmarks førende forsker inden for positiv psykologi med fokus på læring, kreativitet og trivsel i pædagogik og arbejdsliv.

Hans Henrik Knoop har gennemført forskningsprojekter både i Danmark og i udlandet.

Læs mere om Hans Henrik Knoop.

Fakta om temadagen

  • Dato: Tirsdag den 20. oktober 2020
  • Tid: Kl. 8.30-15.30
  • Sted: Centralværkstedet i Aarhus, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

Pris og tilmelding

Deltagelse i temadagen koster kr. 1.700 plus moms pr. deltager.

Ved 3 eller flere samtidigt tilmeldte gives der 5% rabat. Prisen er incl. forplejning.

Tilmelding via Plan2learn: Tilmelding til temadag med Hans Henrik Knoop i Specialområde Hjerneskade.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Hammershøi Frandsen: