Afdelingen Tagdækkervej
 
Tagdækkervej tilbyder

Døgntilbud - ophold i egen bolig med bostøtte
Rehabilitering - midlertidigt ophold med henblik på neurorehabilitering
Dagtilbud - et tilbud om aktivitet og samvær i dagtimerne

Om bygningen

Tagdækkervej består af to bygninger. Den ene bygning er fra 2006, og rummer Bostøttens 24 lejligheder fordelt på stuen og 1. sal. Boligerne består alle af stue med mindre tekøkken, soveværelse og rummeligt badeværelse. Bygningen indeholder også dagtilbud, og et stort fællesområde, som man kan komme til fra alle lejligheder.

Den anden bygning, hvor Neurorehabilitering Midt tilbyder kortere og længere rehabiliteringsforløb, er fra 2021. Ud over 10 lejligheder er der en række træningsfaciliterer, samtalerum m.m.

Tagdækkervej har en stor have, der ligger rundt omkring begge bygninger. Boligerne i stueetagen har udgang til en lille terrasse.

På Tagdækkervej forsøger man i alle afdelinger hele tiden at tilpasse omgivelserne til den enkelte borgers behov, så hvad enten man kan klare de store forsamlinger, de små eller slet ingen overhovedet, så er der mulighed for det.

Stedet har desuden fælleskøkken, der leverer mad både til borgerne i Bostøtten, Neurorehabilitering Midt og dagtilbuddet.

Om området

Afdelingen ligger i et roligt område tæt på Hammel bymidte.

Der er kort til rutebilstation, bibliotek, indkøbsmuligheder mm.

Om Aktivitetscentret

Aktivitetscentret er både åbent for borgerne på Tagdækkervej og for borgere ude fra. Der tilbydes samvær samt en række aktiviteter med fokus på musik, IT, kreativitet, håndværk m.m.

Hvert år i juni afvikler Aktivitetscentret en musikfestival - den eneste af sin slags for senhjerneskadede i Danmark.